joi, 12 ianuarie 2012

Vine Mos Craciun!!!


    Vacanta se apropie cu pasi repezi. Peste cateva zile, toti copii vor uita de scoala, indiferent de varsta, indiferent ca sunt elevi sau studenti, toti il vor astepta pe Mos Craciun.
    Nu conteaza ce varsta ai, ci conteaza cat de “copil” esti, pentru ca toti in sinea noastra ne dorim sa primim cadouri, care mai de care mai simple, sau care mai de care mai sofisticate. Toti ne dorim sa ninga cu fulgi mari si sa stam cu familia sau prietenii, in jurul bradului frumos impodobit, avand sub el cadouri, iar in seara de Ajun sa cantam colinde, sa le desfacem si sa ne rugam Mantuitorului abia nascut. Insa nu doar copii se bucura si asteapta pe Mosu’, ci si cei mari care de-abia asteapta sa intre in concediu, ganindu-se cu bucurie si nostalgie, totodata, la anii de alta data si la zilele cand erau copii si se incalzeau langa vatra, iar parintii sau bunicii lor, ii invatau colinde si le daruiau cadouri. Asa vor si ei sa faca la randul lor cu odraslele lor. Insa multi parinti sunt necajiti din cauza copiilor, acestia ignorandu-i si facand ceea ce le trece prin cap.
    ToÅ£i oamenii trebuie să fie mai voioÅŸi, să lase în urmă greÅŸelile celorlalÅ£i faţă de ei ÅŸi să-si aduca aminte că Dumnezeu ÅŸi-a trimis singurul său fiu pe pământ pentru a se naÅŸte, iar mai apoi, pentru a se jertfi pe cruce pentru păcatele noastre. E timpul să fim mai buni!
Haideti cu totii sa uitam de griji, de suparari si sa ne bucuram cu totii, indiferent de varsta sau de statutul social. Sa ne bucuram de zapada, de lumini, de colinde si de Mos Craciun.
    De Craciun, orice lucru, oricat de nesemnificativ ar parea, trebuie sa ne inveseleasca si sa ne bucure.
    Asadar, Craciun Fericit!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu